Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Lepenice k sekané


Suroviny

  • 500 g brambor
  • 250 g kysaného zelí
  • 2 lžíce sádla
  • 2 cibule
  • 1 lžička kmínu
  • sůl

Postup

  • 1

    Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a v osolené vodě s kmínem uvaříme do měkka. Vodu slijeme.

  • 2

    Propláchnuté zelí překrájíme a v trošce vody dusíme 10 minut. Přebytečnou vodu slijeme. Podle chuti osladíme a dosolíme.

  • 3

    Na sádle osmahneme do zlatova na kostičky nakrájenou cibuli. Vše smícháme a podáváme např. k pečenému masu, jelítku nebo sekané.

Sekaná v bránici

bramborymleté masopečivozelí
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno