Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Rybí filé v citrusové marinádě


Suroviny

  • 400 g rybího filé (zde Nowaco 100% maso, bez přidané vody a chemických přísad, zamraženo na moři)
  • 2 lžíce olivového oleje
  • šťáva z poloviny pomeranče
  • šťáva z poloviny citronu
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 1 lžička drceného kmínu
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžička sušeného oregana
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička citronového pepře
  • 8 tenkých plátků citronu na zapečení

Postup

  • 1

    Filé necháme romrazit a papírovou utěrkou ho řádně osušíme. Všechny přísady na marinádu prošleháme, filé naskládáme do vhodné nádoby a marinádou ho přelejeme.

  • 2

    Marinujeme alespoň dvě hodiny.

  • 3

    Poté přemístíme do pekáčku, poklademe plátky citronů a troubě na 200st. pečeme 20 až 30 minut.

  • 4

    Podáváme se šťouchanými brambory.

bramborová kašebramborypečivorybašťouchané brambory
  • author Naďa Indruchová
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno