Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Rizoto z pečeného krůtího masa


Suroviny

  • 300 g krůtí pečínky (zbytky z pečení) lze použít i kuřecí
  • 1 sáček rýže
  • 1 sklenička nakládané zeleniny se žampiony ve sladkokyselém nálevu
  • půl hrnku mraženého hrášku
  • 1 cibule
  • 4 lžíce oleje
  • sůl dle potřeby
  • nastrouhaný sýr (kdo chce)

Postup

  • 1

    Maso překrájíme na malé kousky. Zeleninu vyklopíme do sítka a necháme okapat.

  • 2

    Na rozpáleném oleji v pánvi osmahneme do sklovata nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme okapanou zeleninu, hrášek, maso i s výpekem, uvařenou rýži a všechno promícháme. Je-li třeba, přisolíme.

  • 3

    Na talíři posypeme najemno nastrouhaným sýrem.

Nakládané okurky

kuřecí masorizotorýžesýr
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno