Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Rilletess


Suroviny

  • 1 kg prorostlého vepřového, použila jsem libový bůček, tuku by nemělo být víc jak 30%
  • 150 ml bílého suchého vína nebo vody
  • 15 g soli

Postup

  • 1

    Maso pokrájíme na malé kostky, promícháme se solí, zalijeme vínem a dáme do PH. Dělala jsem na LOW – 8 hodin.

  • 2

    Hotové maso rozmělníme naběračkou, dáme i s vypečeným sádlem do misek a necháme ztuhnout.

  • 3

    Je to výborná pomazánka na chleba nebo skvěle chutná na toustech.

francouzskápečivopomazánkapředkrmsvětová kuchynětěstovinyvepřové maso
  • author Naďa Indruchová
  • Hotovo za: 4 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno