Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Registrovat
  • Přihlásit

Přírodní vepřová kotleta


Suroviny

  • dva 1 cm vysoké plátky vepřové kotlety s kostí
  • sůl
  • hrubě drcený černý nebo vícebarevný pepř
  • lžíce hladké mouky
  • 2 lžíce sádla
  • 2 menší cibule
  • 200 ml vývaru /nebo voda + gelový bujon Knorr Bohatý/
  • 1 lžíce másla

Postup

  • 1

    Kotlety zlehka naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a poprášíme z obou stran moukou. V hrnci si rozpálíme sádlo a maso zprudka restujeme z každé strany 3 minuty.

  • 2

    Maso vyjmeme a ve výpeku osmahneme dozlatova na kostičky nakrájenou cibuli. Maso vložíme zpět do kastrolu, podlijeme vývarem a dusíme doměkka cca 30 minut. Dle potřeby podlijeme ještě trochou vývaru nebo vody.

  • 3

    Poté maso opět vyjmeme, šťávu přecedíme, necháme zredukovat a na závěr přidáme máslo. Podáváme např. s rýží.

Jasmínová rýže v peřinách

rýževepřové maso
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
recipe