Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Pomalu pečená krkovice


Suroviny

  • 1000 g krkovice s kostí
  • stroužků česneku
  • 2 - 3 cibule
  • 3 lžíce sádla
  • sůl, kmín
  • vývar na podlití nebo gelový bujon

Postup

  • 1

    Maso omyjeme, osušíme. Česnek oloupeme a rozmačkáme. Maso osolíme a vetřeme do něj česnek. Okmínujeme.

  • 2

    Do pekáče dáme sádlo, na kostičky nakrájenou cibuli a podlijeme vývarem. Přiklopíme a dáme péci do trouby. Při 80°C pečeme 6 hodin. Poté odklopíme, zvýšíme teplotu na 220 st. a dopékáme na barvu. Během pečení podléváme dle potřeby.

  • 3

    Po vychladnutí maso vykostíme a nakrájíme na plátky. Dáme prohřát do výpeku. Podáváme např. se zelím a knedlíky.

Bramborové knedlíky

bramborové knedlíkybramboryhouskové knedlíkyknedlíkynokyvepřové masozelí
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno