Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Polévka z kotrče na způsob dršťkové


Suroviny

  • 1 kg kotrče
  • 2 menší cibule
  • 1,2 l vývaru (nebo bujón)
  • 4 stroužky česneku
  • 3 lžíce sádla
  • hladká mouka dle potřeby
  • sůl
  • pepř
  • mletá paprika
  • kmín
  • majoránka
  • kudrnka

Postup

  • 1

    Na sádle zpěníme cibuli do zlatova, přidáme mouku a uděláme tmavou jíšku, přisypeme papriku a zalijeme vývarem, přidáme ostatní koření a na větší kusy nakrájeného a dobře očištěného kotrče.

  • 2

    Vaříme asi dvacet minut, na závěr dochutíme drceným česnekem, majoránkou a čerstvou petrželkou.

houbypečivopolévka
  • author Tomáš Mika
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno