Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Plzeňská topinka


Suroviny

  • 4 krajíce chleba
  • 2 stroužky česneku
  • 2 sterilované okurky
  • 2 nakládané feferonky
  • 200 g vepřové kýty
  • 2 lžíce kečupu
  • 1 lžíce Worchestrové omáčky
  • 1 čajová lžička cukru
  • 1 menší kapie
  • 1 cibule
  • sůl
  • pepř
  • 1 dcl plzeňského piva
  • 1 lžíce oleje

Postup

  • 1

    Nakrájíme si maso na nudličky, osolíme a opepříme, zakápneme olejem a necháme hodinu odležet. Všechny suroviny si nakrájíme. Na pánev vložíme maso, zprudka opečeme, vyjmeme a pak postupně dáváme ostatní suroviny, worchester, cukr, kečup, nakonec nalijeme pivo, necháme lehce zredukovat a vrátíme do směsi maso.

  • 2

    Topinku opečeme na oleji, potřeme česnekem a na horkou klademe připravenou směs

pečivopikantnípředkrmsmaženétopinkyvepřové maso
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno