Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Plněné vepřové karé


Suroviny

  • 600 gramů vepřové kotlety bez kosti
  • 200 gramů žampionů
  • 1 cibule
  • 150 gramů anglické slaniny
  • 150 gramů sýra camembert
  • 2 vejce
  • dijonská hořčice
  • sůl, pepř
  • olej
  • máslo
  • hladká mouka
  • brambory vařené ve slupce
  • petrželka

Postup

  • 1

    Z karé vytvoříme tenké plátky, které si osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a poklademe plátky slaniny. Následně na každý naneseme směs, kterou jsme připravili z másla, cibule žampionů, hermelínu, vajec, soli a pepře.

  • 2

    Maso přehneme tak, aby směs byla uvnitř a spíchneme špejlí.

  • 3

    Pak obalíme v hladké mouce a necháme na oleji zatáhnout. Přendáme do kastrůlku, na každý kus položíme oříšek másla a pečeme zvolna 35-40 minut ve středně vyhřáté troubě. Podléváme.

  • Šťouchané brambory
  • 1

    Na sádle si osmažíme do zlatova cibulku, přidáme vařené brambory, dochutíme solí, pepřem, rozšťoucháme a na závěr přisypeme zelenou petrželku.

Vařené brambory ve slupce

bramborová kašebramboryhoubyroládašťouchané bramboryvejcevepřové maso
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 2 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno