Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Platýs na bylinkovém másle


Suroviny

  • 2 filety platýse
  • špetku sladké mleté papriky
  • špetku mletého nebo drceného kmínu
  • sůl (nešetříme)
  • 6 lístků šalvěje
  • snítka rozmarýnu
  • 2 lžíce másla

Postup

  • 1

    Pokud máme rybu mraženou, necháme rozmrazit a řádně osušíme. Chlazený filet je samozřejmě s výhodou. Rybu nasolíme, posypeme paprikou a kmínem. V pánvi rozehřejeme máslo, vhodíme bylinky a necháme rozvonět.

  • 2

    Bylinky vyjmeme a vložíme filety, které opékáme z každé strany cca 3 minuty. Voňavým máslem omastíme brambory.

  • 3

    Výborné jsou k tomu i tzatziky.

bramboryryba
  • author Naďa Indruchová
  • Hotovo za: 30 min
  • Počet porcí: 1

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno