Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Pikantní utopenci


Suroviny

  • 8 špekáčků
  • 200 g kysaného zelí
  • 3 cibule
  • 4 nakládané okurky
  • dijonská hořčice
  • pepř
  • Nálev:
  • 0,4 l 8% octa
  • 0,8 l vody
  • 3 čajové lžičky soli
  • 3 čajové lžičky cukru
  • nové koření
  • hořčičné semínko
  • bobkový list
  • sušené feferonky
  • celý pepř

Postup

  • 1

    Do hrnce nalijeme vodu s octem, přisypeme koření, cukr, sůl a od dobu varu vaříme tři minuty. Lák necháme vystydnout. Oloupané špekáčky dvakrát podélně prokrojíme, prosypeme pepřem a bohatě potřeme dijonskou hořčicí.

  • 2

    Do otvorů nacpeme zkysané zelí, okurky a cibuli, spíchneme párátky, vrstvíme střídavě s cibulí do sklenice, pak zalijeme vychladlým lákem. Po týdnu jsou připraveny ke konzumaci.

pečivopikantnípředkrmuzeniny
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 72 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno