Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Pikantní lososový tataráček


Suroviny

  • 300 g čerstvého lososového filetu bez kůže (chlazený) 2 naťové cibulky (pouze bílá část)
  • 1 feferonka
  • 2 lžíce kopru nebo hladkolisté petržele
  • 2 lžíce kapary
  • Zálivka
  • mořská sůl
  • citronový pepř
  • 2 lžičky dijonské hořčice
  • 3 lžíce olivového oleje
  • šťáva z 1/2 limetky

Postup

  • 1

    Očištěný a osušený filet nakrájíme nadrobno, taktéž bílou část z naťové cibulky a feferonku zbavenou jader. Přidáme najemno nakrájený kopr nebo petrželku a kapary. Necháme v misce.

  • 2
  • Zálivka
  • 1

    Suroviny na zálivku prošleháme vidličkou do krémové konzistence a přelijeme jí lososa. Necháme chvilku vychladit a proležet v lednici. Podle chuti dosolíme.

  • 2

    Podáváme s bagetkou dokřupava opečenou v topinkovači, bohatě potřenou voňavým česnekem.

losospečivopikantnípředkrmryba
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno