Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Pečený uzený bůček, bramborové knedlíky, dušené kysané zelí


Suroviny

  • 800 gramů uzeného boku
  • kmín
  • sůl
  • česnek
  • Na knedlíky
  • 800 g brambor uvařených ve slupce
  • 250 g hrubé mouky
  • 1 vejce
  • sůl
  • Zelí
  • sklenice kysaného zelí
  • 1 cibule
  • 1 lžička sádla
  • 1 menší brambora
  • kmín

Postup

  • 1

    Masu nařízneme kůži, posypeme kmínem, potřeme česnekem a upečeme do měkka.

  • Bramborové knedlíky
  • 1

    Den předem uvařené brambory oloupeme, nastrouháme, vmícháme mouku, vejce, sůl a vyválíme knedlíky, které ihned zavařujeme v osolené vodě.

  • Zelí
  • 1

    Na sádle necháme zpěnit cibuli, přidáme propláchnuté zelí, kmín, dusíme do měkka, přisolíme a dochutíme cukrem. Zahustíme nakrájenou bramborou.

Bramborové knedlíky

bramborové knedlíkybramboryknedlíkyuzené masozelí
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 2 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2016 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno