Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Pečený štičí filet v rozmarýnové marinádě


Suroviny

  • 2 štičí filety
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 3 lžičky hrubozrnné soli
  • 1 lžička mleté uzené papriky
  • 2 lžičky citronového pepře
  • 2 snítky čerstvého rozmarýnu
  • kousek másla

Postup

  • 1

    Do hmoždíře si dáme natrhané jehličky rozmarýnu a všechny ostatní ingredience kromě másla. Umícháme si čerstvou bylinkovou pastu, kterou potřeme filety.

  • 2

    Necháme minimálně 2 hodiny marinovat, aby se ryba linula ruka v ruce s bylinkami.

  • 3

    Poté pekáček lehce potřeme olejem, filety položíme kůží dolů, poklademe plátky másla a dáme péci do trouby na 200 °C.
    Po 15 minutách obrátíme, zase poklademe plátky másla a pečeme dalších 15 minut.

  • 4

    Já jsem deset minut před koncem pečení přidala cherry rajčátka.

bramboryryba
  • author Naďa Indruchová
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 2

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno