Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Opečené kroupové jelítko, kysané zelí, vařený brambor


Suroviny

  • 4 jelita
  • 4 velké brambory
  • 400 g kysaného zelí
  • 1 lžíce sádla
  • sůl

Postup

  • 1

    Brambory uvaříme ve slupce. Jelítka opečeme na sádle.

  • 2

    Kysané zelí propláchneme vodou.

  • 3

    Brambor osolíme, posypeme petrželkou a polijeme trochou výpeku z jelita.

Vařené brambory ve slupce

bramboryvepřové masozabíjačkazelí
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 30 min
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno