Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Olomoucká topinka


Suroviny

  • 4 krajíce chleba
  • 2 stroužky česneku
  • pálivý kečup
  • 4 kolečka olomouckých tvarůžků
  • 4 vejce
  • 4 plátky anglické slaniny
  • sádlo
  • sůl, pepř

Postup

  • 1

    Krajíce chleba překrojíme, osolíme, opečeme na sádle, na pánev dáme plátky slaniny, po zarestování přidáme vejce, sůl, pepř, nadrobno nakrájené tvarůžky, zkompletujeme s připravenou topinkou a minutu necháme zapéct pod grilem. Žloutek musí být tekutý.

pečivopředkrmsmaženétopinkyvejce
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 30 min
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno