Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Obložená topinka s volským okem


Suroviny

  • 1 krajíc chleba
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • 1 plátek sýru ementál
  • 5 koleček salámu Křemešník
  • 1 vejce
  • petrželka
  • pórek
  • malé rajčátko
  • 1 dcl oleje
  • sůl, pepř

Postup

  • 1

    Na oleji osmažíme topinku dozlatova. Hned na horkou topinku dám plátek ementálu (můžete sýr dle Vaší chutě). Potřu malinkou lžičkou dijonské hořčice a pokladu plátky salámu Křemešníku.

  • 2

    Volské oko udělám na té samé pánvi. Položím na salám, posypu troškou pórku a pokud je chuť obložím zeleninou. V mém případě rajčetem. Samozřejmě meze se nekladou a zeleninu vyberte dle možnosti či chutě.

pečivopředkrmrajčatasmaženétopinkyvejce
  • author Naďa Indruchová
  • Počet porcí: 1

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno