Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Naložené pečené koleno


Suroviny

  • 1 větší koleno (1,5 kg)
  • 8 stroužků česneku
  • 1 lžička směsi Praganda
  • sůl, pepř, drcený kmín

Postup

  • 1

    Koleno potřeme česnekem, který jsme si utřeli se solí, přidáme pragandu, kmín a pepř, koření do masa dobře zapracujeme a necháme 24 hodin odpočívat v chladu.

  • 2

    Pak pomalu a zvolna tři hodiny pečeme na 160 stupňů. Podléváme pivem. Ke konci zvýšíme teplotu, aby se vytvořila kůrčička.

česnekpečivopikantnívepřové maso
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 3 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno