Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Nakládaný česnek


Suroviny

  • 1 kg česneku
  • 300 gramů soli
  • 300 gramů ztuženého 100% tuku

Postup

  • 1

    Česnek oloupeme, prolisujeme, promícháme důkladně se solí. Rozpustíme si 100% tuk, přivedeme jí těsně pod bod varu, přidáme česnek, zahříváme 5 minut na 85-90 °C.

  • 2

    Pak ihned plníme do sklenic, zavíčkujeme, otočíme dnem vzhůru a po vychladnutí uložíme v chladu a temnu.

  • Takto upravený česnek vydrží nejméně půl roku.
česnekzavařenina
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 2 hod

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno