Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Minutková krkovička na přírodní způsob


Suroviny

  • 4 plátky krkovičky (800 gramů)
  • sůl, pepř
  • hladká mouka
  • dijonská hořčice
  • worchester
  • olej
  • máslo
  • 4 vejce

Postup

  • 1

    Plátky masa naklepeme, opepříme, pokapeme worchesterem a potřeme zlehka hořčicí. Zakápneme olejem a necháme odpočinout v chladu alespoň dvě hodiny. Pak maso vyjmeme, osolíme, obalíme v mouce a zprudka opečeme na troše oleje z jedné strany 4 minuty, pak snížíme plamen, přikryjeme a smažíme dalších pět minut. Snížíme teplotu, přidáme máslo a necháme ještě dvě minuty v teple. Volské oko připravíme tak, že vejce rozklepneme na pánev s rozpáleným olejem, osolíme, opepříme a smažíme tak, aby bílky byly tuhé a žloutek syrový.

  • Podáváme s chlebem a variací zeleniny.
bramborová kašebramborypečivošťouchané bramboryvejcevepřové maso
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 30 min
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno