Kuřecí prsa si nakrájíme proti vláknu na kousky (stripsy). Posypeme kořením a naložíme na noc do podmáslí. Pak kousky vyjmeme, osušíme a obalíme v hladké mouce a těstíčku, které jsme si připravili z jednoho vejce, soli, chilli omáčky, stejného dílu mouky a škrobu (asi 60 gramů od každého-3 polévkové lžíce), čtvrtiny prášku do pečiva a vody. Voda musí být studená!
Těsto smícháme tak, aby vzniklo řidší palačinkové těsto a kousky obalujeme v mouce, pokládáme do těstíčka a vysoké vrstvy oleje rozehřátého na 175-180 °C.
Smažíme dvě minuty, pak stripsy vyjmeme, necháme minutu odpočinout a znovu smažíme tentokrát tři minuty.
Zelí si nakrájíme stejně jako cibuli, smícháme s nastrouhaným křenem, osolíme, dochutíme octem, který jsme smíchali s cukrem, trochou oleje, řádně promícháme a necháme v lednici odpočinout.
Dip připravíme tak, že si dáme na pánev trochu cukru, uděláme světlý karamel, přidáme červené víno, brusinkový kompot, worchester, sůl, chilli a provaříme.