Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Kuřecí steak v Italských bylinkách a dušený květák


Suroviny

  • 3 kuřecí steaky (vykoštěná horní kuřecí stehna)
  • 3 lžíce oleje
  • 3 lžíce Gurmánské italské koření (Vitana)
  • sůl dle potřeby a chuti

Postup

  • 1

    Do masa vmasírujeme olej s kořením a necháme přes noc v lednici. V pánvi pak opékáme na středně silném plameni z obou stran cca 30 minut.

Dušený květák se žampiony a kapií

kuřecí masokvětákzelenina
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno