Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Kuřecí maso s kapií a žampiony


Suroviny

  • 200 gramů kuřecích prsou
  • 200 gramů žampionů
  • 1 jarní cibulka
  • 1 kapie
  • 2 stroužky česneku
  • olej
  • omáčka BBQ
  • worchesterová omáčka
  • solamyl

Postup

  • 1

    Maso si nakrájíme na proužky a naložíme alespoň na hodinu do směsi worchesteru, česneku a solamylu (1 lžička).

  • 2

    Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky, kapii na kostičky, jarní cibulku na plátky.

  • 3

    Maso zprudka opečeme ze všech stran, po třech minutách jej vyjmeme a přidáme žampiony. Opékáme nesolené (pustily by šťávu ) tři minuty, pak přidáme cibulku a papriku. Po třech dalších minutách vrátíme do směsi maso, přidáme omáčku BBQ,

  • 4

    worchesterem, osolíme, opepříme (kdo chce, může použít chilli) a krátce prohřejeme.

  • 5

    Jedná se o minutkovou úpravu, zelenina musí být na skus.

  • Podáváme s bílým pečivem nebo rýží.
česnekhoubykuřecí masopečivo
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno