Česnek nožem naplocho rozpučíme a nadrobno nasekáme. Všechny ingredience na marinádu, vč. česneku prošleháme v misce. Maso zlehka osolíme (sojová omáčka je slaná dost) a vložíme do marinády. V chladu marinujeme nejméně 2 hodiny, ideálně přes noc.
Křídla z marinády vyjmeme a uložíme do olejem lehce vytřeného pekáčku. Podlijeme trochou marinády a přiklopené pečeme v troubě na 200°C asi 30 minut. Poté odklopíme, teplotu snížíme na 180°C a pečeme dalších cca 30 minut. Během pečení potíráme marinádou. Zbylou marinádu uchováme v lednici na další použití.
Rané brambory pořádně vydrbeme kartáčkem a vcelku vaříme v hodně osolené vodě doměkka. Pak každou bramboru dvěma vidličkami rozpůlíme a doprostřed brambory dáme lžičku dipu.
Majonézu vyšleháme s olejem, citronovou šťávou, pepřem a solí. Do misky dáme najemno pokrájenou cibulku, rajčata (bez jadérek), hermelín. To vše promícháme.
Pak přidáme ochucenou majonézu a nasekanou bazalku. Vše řádně promícháme a dáme vychladit.