Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Krůtí vývar


Suroviny

  • 500 g chlazených krůtích krků (necháme si je u řezníka rozseknout na menší kusy)
  • 1 mrkev
  • 1 petržel
  • kousek celeru
  • svazek libečku
  • 5 kuliček nového koření
  • 10 kuliček černého pepře
  • 2 lžičky soli

Postup

  • 1

    Vše vložíme do hrnce, přidáme 2 litry vody a vaříme do změknutí masa cca 1,5 hodiny. Vývar zcedíme. Maso obereme, překrájíme a vložíme zpět do vývaru. Postupně přidáme 1 lžíci másla, 1 mrkev, kousek celeru a hrst mraženého hrášku.

  • 2

    Na másle restujeme 7 minut na kostičky nakrájenou mrkev a petržel. Zeleninu i s hráškem přidáme do polévky a necháme krátce provařit. Podle chuti dosolíme.

kuřecí masopečivopolévka
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno