Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Klobásy ve sklenici


Suroviny

  • 8 dobrých domácích klobás (16 nožiček)
  • 4 sklenice (0,7l)
  • 4 víčka určená pro zavařování masa
  • voda
  • zavařovací hrnec

Postup

  • 1

    Čisté sklenice propláchneme vařící vodou, víčka necháme projít varem a důkladně utřeme dosucha.

  • 2

    Klobásy naskládáme do sklenic, přidáme studenou vodu (množství viz foto), okraje sklenic pečlivě otřeme a řádně zavíčkujeme.

  • 3

    Vložíme do zavařovacího hrnce, přidáme vodu minim. do 3/4 výšky sklenic a zavařujeme při 100 °C asi 40 minut.

  • 4

    Sklenice necháme v hrnci a na druhý den proces zavařování opakujeme ještě jednou.

pečivouzeninyzavařenina
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno