Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Katův šleh


Suroviny

  • 400 gramů vepřové kýty
  • 4 lžíce ostrého kečupu
  • 1 lžička chilli
  • 1 lžíce worchesteru
  • 2 cibule
  • 4 lžíce nakládaných kapií
  • 2 kyselé okurky
  • 2 malé feferonky
  • 2 stroužky česneku
  • sůl, pepř
  • olej

Postup

  • 1

    Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji, pak jej vyjmeme, do výpeku dáme cibuli na klínky, česnek, kečup, nasekané feferonky (pálivost a množství je na konzumentovi) worchester.

  • 2

    Opékáme 4 minuty, pak vrátíme maso, přidáme kapie, nakrájené kyselé okurky, chvilku dusíme.

  • Vhodnou přílohou jsou bramborové hranolky, či rýže

Jasmínová rýže v peřinách

bramborypečivopikantnírýževepřové maso
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 30 min
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno