V robotu našleháme bílky, přidáme cukr, postupně přidáváme žloutky a vyšleháme do husté pěny. Lehce vmícháme mouku a těsto přelijeme na plech s pečícím papírem. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C.
Z mléka a zlatého klasu uvaříme hustou kaši. Za občasného míchání necháme vychladnout. Poté do kaše vmícháme kaštanové pyré. Máslo s cukrem našleháme a po částech do něj přidáváme pudinkovo-kaštanovou kaši. Výslednou chuť zlepšíme několika lžícemi rumu.
Piškot mázneme slabou vrstvou marmelády /ale nemusíme/. Potřeme náplní a dáme na chvíli do lednice. Mezitím si ušleháme šlehačku – buď klasickou bílou nebo pařížskou. Šlehačku rozetřeme na moučník a vrátíme do lednice. Po vychlazení krájíme na řezy.