Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Kapr v aspiku


Suroviny

  • 4 porce kapra
  • mrkev
  • celer
  • petržel
  • bobkový list
  • celý pepř
  • nové koření
  • 500 ml. rybího vývaru
  • želatina
  • ocet
  • víno
  • nakládané hřiby
  • naložený hrášek

Postup

  • 1

    Nejprve si vytvoříme rybí várku. Svaříme vývar, ocet, koření a zeleninu a deset minut v ní pošírujeme nasoleného a napepřeného kapra. Opatrně vyjmeme a do vývaru, který se již nevaří dáme želatinu, kterou jsme připravili dle předpisu.

  • 2

    Do vhodných misek nalijeme trochu aspiku, necháme zatuhnout a klademe v jedné vrstvě rybu, zeleninu, houby.

  • 3

    Vytvoříme vrstvu, kterou necháme zatuhnout a tímto způsobem pokračujeme, dokud není vše zalité.

  • 4

    Necháme zatuhnout a pak vyklopíme (pro lepší manipulaci použijeme pro vystýlání misek fresh folii)

pečivopředkrmryba
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 3 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno