Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Kaplická cmunda


Suroviny

  • 1 kg brambor,
  • 500 g uzeného masa
  • zelí
  • česnek
  • cibule
  • majoránka
  • cukr
  • sůl, pepř
  • mouka
  • 0,5 l mléka
  • 1 vejce
  • olej na smažení

Postup

  • 1

    Všechny suroviny smícháme, vzniklé těsto dáváme do rozpáleného oleje a z obou stran opékáme dozlatova.

  • 2

    Plníme uvařeným zelím, zahuštěným syrovou nastrouhanou bramborou.

  • 3

    Přidáme osmaženou cibulku a přisladíme cukrem. Přidáme nakrájené vařené uzené maso a bramborák přiklopíme.

bramboryslovenskásmaženésvětová kuchyněuzeninyzelí
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno