Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Kachní jatýrka po provensálsku


Suroviny

  • 400g kachních, králičích nebo jiných jater
  • provensálské koření
  • sečuánský pepř
  • trochu tabaska
  • 3 lžíce protlaku
  • sůl
  • 3 lžíce balsamika
  • několik kapek worcesteru
  • hrnek nakrájených paprik najemno
  • 1 červená cibule
  • 2 stroužky česneku
  • bagetky

Postup

  • 1

    Rozpálíme si olej a vložíme nakrájený jatýrka. Orestujeme a přidáme česnek na plátky a pak směs nakrájených barevných paprik s cibulí. Vše orestujeme a zakápneme worcesterem.

  • 2

    Po chvilce přidáme balsamikový ocet, promícháme a okořeníme.

  • 3

    Připravíme si zapékací bagetky a odřízneme vršek. Vnitřek bud vmáčkneme a nebo trochu vydlabeme. Pak plníme játrovou směsí a zapečeme.

česnekfrancouzskápečivopředkrmsvětová kuchyněvnitřnosti
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno