Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Kachna v šouletu


Suroviny

  • 1 kachna
  • 2 cibule
  • 400 gramů hrachu
  • 400 gramů ječných krup
  • 8 stroužků česneku
  • 1 lžíce sádla
  • hrst škvarků
  • kmín
  • majoránka
  • sůl, pepř

Postup

  • 1

    Očištěnou a rozmrazenou kachnu řádně nasolíme, okmínujeme, podlijeme vodou a dáme péci. Hrách a kroupy namočíme a podle návodu uvaříme do měkka.

  • Šoulet
  • 1

    Na sádle zpěníme cibuli, přidáme posekané škvarky, hrách, kroupy, osolíme, dochutíme utřeným česnekem, solí, pepřem a majoránkou.

  • 2

    Když je kachna měkká, přidáme šoulet ke kachně a pečeme ještě 30 minut na kůrčičku.

  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 3 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno