Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Indické květákové sabdží


Suroviny

  • hlávkové bílé zelí
  • květák
  • směs hub (já mám lesní mražené)
  • brambory
  • cibule
  • česnek
  • mletá sladká paprika
  • ostřejší curry
  • rajský protlak
  • římský nebo obyč. mletý kmín
  • masox
  • olej
  • sůl,
  • trocha sójové omáčky

Postup

  • 1

    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme všechna koření, trochu necháme zavonět, přimícháme rajský protlak, česnek a rozdrobíme masox.

  • 2

    Do tohoto základu dáme podusit nakrájené zelí, osolíme a dusíme do poloměkka. V této fází přidáme na růžičky rozebraný květák, na kostky brambory a houby.

  • 3

    Ve finále můžeme dochutit, každý podle sebe, sójovou omáčkou.

asijskáindickákvětáksvětová kuchyněvejce
  • author Naďa Indruchová
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno