Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Huspenina


Suroviny

  • 2 vepřová kolena
  • 1 vepřové srdce
  • kořenová zelenina, petrželová nať
  • 1 cibule
  • bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl, mletý zázvor
  • 3 stroužky česneku
  • ocet

Postup

  • 1

    Kolena a srdce necháme vařit v osolené vodě s kořenovou zeleninou, kořením, cibulí a česnekem. Vaříme do měkka.

  • 2

    Po vystydnutí obereme tučnější části, nakrájíme srdce na malé kousky, kůže nesekáme, přidáme i kousky masa, dochutíme pepřem, novým kořením, solí a zázvorem, dáme nasekanou směs do hrnce, zalijeme vývarem a vaříme na velmi mírném varu asi hodinu, aby se vše spojilo.

  • 3

    Pak dochutíme trochou octa (lze přidat sterilovanou zeleninu) a nalijeme do nádoby, kde necháme sulc vystydnout.

  • Podáváme s octem cibulí a chlebem.
pečivopředkrmvepřové masozabíjačka
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 3 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno