Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Husí játra v husím sádle


Suroviny

  • 300 gramů husích jater
  • 300 gramů husího sádla
  • dvě lžíce koňaku
  • mléko
  • sůl, pepř

Postup

  • 1

    Husí játra namočíme přes noc do mléka. Pak je vyjmeme, osušíme, polijeme koňakem a necháme ještě dvě hodiny marinovat.

  • 2

    Osušíme je ubrouskem a opečeme na sádle tak, aby byla propečená. Pak je naskládáme do skleničky a zalijeme horkým husím sádlem. Necháme vystydnout.

  • 3

    Uložíme do chladu. Takto vydrží dva měsíce.

  • Podáváme s chlebem
pečivovnitřnostizavařenina
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 2 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno