Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Hubník


Suroviny

  • 8 rohlíků
  • 500 gramů čerstvých hub
  • 4 vejce
  • 200 gramů anglické slaniny
  • 2 menší cibule
  • sádlo
  • smetana
  • 2 stroužky česneku
  • sůl, pepř, kmín
  • muškátový oříšek
  • plocholistá petržel
  • strouhanka

Postup

  • 1

    Rohlíky nakrájíme na kostky, polijeme smetanou, na sádle vyškvaříme slaninu, přidáme cibuli, necháme jí zesklovatět a přisypeme očištěné houby. Dusíme deset minut. Dochutíme solí, pepřem.

  • 2

    Vychladlou směs smícháme s vymáčenou žemlí, do které jsme dali žloutky, dochutíme česnekem, přidáme petrželku, opatrně vmícháme sníh z bílků, směs dáme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku a pečeme na 170 stupňů asi hodinu. Podáváme teplé i studené.

bramboryhoubypečivouzené masouzeniny
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno