Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Hovězí roštěná na hořčici s fazolkami


Suroviny

  • 500 gramů roštěné
  • 2 cibule
  • 2 lžíce sádla
  • vývar
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • hladká mouka
  • 300 gramů fazolek
  • sušená paprika
  • sůl, pepř, kmín

Postup

  • 1

    Roštěnou nakrájíme, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na sádle. Pak maso vyjmeme, přidáme tuk a do výpeku dáme nakrájenou cibuli, kterou restujeme do zlatova.

  • 2

    Přidáme papriku, kmín, trochu vývaru, hořčici, necháme vydusit do tuku, pak znovu podlijeme, dusíme do měkka.

  • 3

    Na závěr přidáme pokrájené fazolky, které jsme si pět minut povařili v osolené vodě, zaprášíme moukou a provaříme.

  • 4

    Podáváme s pečeným bramborem nebo s rýží.

hovězí masoluštěniny
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 2 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno