Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Hovězí líčka na kmíně


Suroviny

  • 400 g hovězích líček
  • 3 menší cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 2 čajové lžičky drceného kmínu
  • hovězí vývar
  • 2 lžíce sádla
  • 1 lžíce hladké mouky
  • celý kmín
  • pepř
  • sůl
  • plocholistou petržel

Postup

  • 1

    Líčka nakrájíme kostky, osolíme a opepříme.

  • 2

    V hrnci rozpustíme sádlo, přidáme cibuli, necháme zezlátnout a pak přidáme maso česnek a drcený i celý kmín.

  • 3

    Necháme zarestovat, pak podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Když je maso měkké, zahustíme omáčku hladkou moukou, kterou jsme smíchali s vodou.

  • 4

    Provaříme deset minut. Podáváme s rýží.

Jasmínová rýže

hovězí masorýže
  • author Tomáš Mika
  • Doba přípravy: 1 hod
  • Doba vaření: 2 hod
  • Hotovo za: 3 hod

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno