Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Hovězí líčka na houbách


Suroviny

  • 500 g hovězích líček
  • 2 cibule
  • 2 lžíce sádla
  • 200 g mražených nebo 500 g čerstvých hub
  • 1 lžička sladké mleté papriky
  • 1 lžička drceného kmínu
  • 1 kulička podrceného jalovce
  • 300 ml hovězího vývaru
  • 1 lžíce hladké mouky
  • sůl, pepř

Postup

  • 1

    Maso pokrájíme na kostky velikosti sousta. Rozpálíme sádlo a přidáme na kostičky pokrájenou cibuli. Smažíme ji do zlatava.

  • 2

    Přidáme maso a 10 minut restujeme. Přidáme všechno koření a podlijeme trochou vývaru. Necháme vysmahnout do tuku. Opět přidáme trochu vývaru a opět necháme vysmahnout na tuk.

  • 3

    Přidáme zbytek vývaru a dusíme do měkka. Nakonec přidáme houby a trošce vody rozmíchanou mouku. Provaříme.

Podáváme s knedlíkem, rýží nebo bramborem

Brambory v tlakovém hrnci

bramboryhoubyhovězí masorýže
  • author Naďa Indruchová
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno