Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Hovězí krk na houbách


Suroviny

  • 500 g hovězího krku
  • 300 g hub
  • 100 g slaniny
  • 1 cibule
  • 2 lžíce sádla
  • vývar nebo voda na podlévání
  • sůl, pepř

Postup

  • 1

    Slaninu nakrájíme na kostky a necháme opéct dozlatova. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a tu osmahneme dotmava. Přidáme na kostky nakrájené maso, které jsme osolili a opepřili. Necháme zatáhnout cca 10 minut a důsledně mícháme.

  • 2

    Podlijeme vodou (můžeme přidat gelový bujon nebo masox) nebo vývarem do cca 2/3 masa a dusíme cca 30 min.

  • 3

    Poté přidáme očištěné a pokrájené houby. Doladíme chutě a můžeme podávat.

houbyhovězí maso
  • author Naďa Indruchová
  • Hotovo za: 2 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno