Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Hovězí kostky na celeru


Suroviny

  • 500 g hovězího masa (zadní)
  • sklenička sterilovaného celeru (nudličky nebo kostičky)
  • malý rajský protlak
  • 1 střední cibule
  • špetka sušeného nebo snítka čerstvého tymiánu
  • 3 kuličky jalovce a nového koření
  • 5 kuliček černého pepře
  • 1 lžíce mleté sladké papriky
  • sůl
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce sádla
  • vývar na podlévání nebo hovězí gelový bujon

Postup

  • 1

    Na rozpáleném sádle osmahneme dotmava na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a restujeme cca 10 minut. přidáme sůl a koření, trochu vody a necháme vysmažit na tuk.

  • 2

    Pak přidáme polovinu celeru i s nálevem, protlak a rozmačkaný česnek. Dusíme doměkka a podle potřeby podléváme vodou nebo použijeme gelový hovězí bujon.

  • 3

    Když je maso měkké, přidáme zbývající celer a krátce prohřejeme. kdo chce více šťávy, zahustí jíškou.

Bramborové knedlíky

hovězí masoknedlíkypolskásvětová kuchyně
  • author Naďa Indruchová
  • Hotovo za: 2 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno