Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Registrovat
  • Přihlásit

Houbové ragú podle mr. Pauluse


Suroviny

  • 200 g čerstvých hříbků
  • 50 g šalotky
  • 50 ml bílého vína
  • 100 ml smetany
  • cca 100 ml demi Glace
  • sůl, pepř
  • petrželka
  • česnek
  • olej

Postup

  • 1

    Hříbky nakrájíme na větší kousky a na oleji je zprudka orestujeme. Přidáme šalotku a nasekaný česnek, podlijeme bílým vínem a necháme zredukovat. Poté přidáme omáčku demi Glace, dochutíme solí a pepřem a ještě jednou provaříme.

  • 2

    Nakonec přidáme smetanu a čerstvě nasekané bylinky. Podáváme s domácími noky, jako příloha se hodí i listový špenát.

houbyhouskové knedlíkyknedlíkynokyomáčkapečivo
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
recipe