Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Hermelínovo rajčatová pomazánka


Suroviny

  • 100 g hermelínu
  • 100 g majonézy
  • 1 jarní cibulka (bílá část)
  • 2 keříčková rajčata
  • šťáva z půlky citronu
  • 5 lístků čerstvé bazalky
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl, pepř

Postup

  • 1

    Majonézu vyšleháme s olejem, citronovou šťávou, pepřem a solí.

  • 2

    Do misky dáme na jemno pokrájenou cibulku, rajčata (bez zrníček), hermelín. To vše promícháme.

  • 3

    Pak přidáme ochucenou majonézu a nasekanou bazalku. Vše řádně promícháme a dáme vychladit.

  • 4

    P.S. Tato pomazánka je výborná na čerstvém pečivu, ale hodí se i jako dip ke grilovanému masu nebo na nový ve slupce vařený brambor. Je to delikatesa.

hermelínpečivopikantnípomazánkarajčatasýr
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno