Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Filet z tresky tmavé, baby špenát


Suroviny

  • 2 filety z tmavé tresky (300 g)
  • šťáva z půlky citronu
  • koření na ryby (bez soli)
  • himalájská sůl
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje
  • 250 g baby špenátu
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl, pepř

Postup

  • 1

    Filety zakápneme citronovou šťávou, okořeníme a bohatě osolíme. Necháme 30 minut odpočinout. Na másle a oleji pak z každé strany 3 minuty opečeme.

  • 2

    Do pánve dáme olivový olej, přidáme nasekaný česnek a necháme jej rozvonět. Přidáme špenát, osolíme a opepříme. restujeme 3 minuty, dokud nám špenát „nezavadne“. Podáváme s treskou a vařenými bramborami.

Brambory pečené v solné krustě

bramboryčesnekrybašpenát
  • author Naďa Indruchová
  • Počet porcí: 1

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno