Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Filet z candáta na šalvějovém másle


Suroviny

  • 150 g filetu z candáta s kůží
  • mořská nebo himalájská sůl
  • 2 lžičky citronového pepře
  • 1 lžíce oleje
  • 7 lístků šalvěje
  • 2 lžíce čerstvého másla

Postup

  • 1

    Filet zakápneme olejem, bohatě posolíme a posypeme citronovým pepřem. Necháme 30 minut odpočívat.

  • 2

    Do pánve dáme rozehřát máslo, vložíme rybu, přidáme šalvěj. Filet dáme napřed kůží dolů. Opečeme na středně silném plameni z každé strany 3 minuty.

  • 3

    Šalvějové lístky vyjmeme a voňavým máslem polijeme uvařené brambory, které podáváme jako přílohu.

Brambory pečené v solné krustě

bramboryryba
  • author Naďa Indruchová
  • Počet porcí: 1

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno