Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Filet z aljašské tresky na másle


Suroviny

  • 2 kostky aljašské tresky (filetu)
  • citronový pepř
  • sůl
  • drcený kmín
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje
  • Špenát
  • 300 g baby špenátu
  • 3 stroužky česneku
  • sůl, pepř
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje

Postup

  • 1

    Filet necháme rozmrznout, pečlivě osušíme papírovou utěrkou a posypeme solí a kořením. Na rozpáleném tuku opečeme z obou stran. Z každé cca 5 minut.

  • 2

    Špenát propláchneme vodou a v sítku necháme okapat. V pánvi rozehřejeme tuk, přidáme na plátky nakrájený česnek a necháme rozvonět. Pak přidáme špenát a necháme zavadnout cca 3 minuty. Osolíme a opepříme. Podáváme s vařenými brambory, omastíme rozpuštěným máslem.

Vařené brambory ve slupce

bramboryrybašpenát
  • author Naďa Indruchová
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 2

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno