Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Fazolový guláš s česnekovou klobásou


Suroviny

  • 2 konzervy červených fazolí
  • 2 česnekové klobásy
  • 1 cibule
  • 1 červená paprika
  • 1 mrkev
  • malý rajský protlak
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžíce sádla
  • paprika
  • sůl
  • pepř
  • kmín
  • tymián
  • cukr

Postup

  • 1

    Na sádlo dáme cibuli, mrkev a nakrájené klobásy a restujeme, pak přidáme protlak, lžičku cukru, mletou papriku a česnek, podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme 15 minut.

  • 2

    Po 15 minutách vložíme nakrájenou papriku a fazole, koření a ještě deset minut dusíme. Dochutíme solí a pepřem. Na talíři posypeme natí z lahůdkové cibulky.

  • Podáváme s chlebem
česnekgulášhouskové knedlíkyknedlíkyluštěninypečivouzeniny
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno