Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Fazolky na smetaně


Suroviny

  • 800 fazolek
  • 2 menší cibule
  • 1 smetana na šlehání
  • 1 bujón
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce hladké mouky
  • sůl, pepř
  • cukr
  • citron

Postup

  • 1

    Na másle zpěníme cibuli, přidáme fazolky, které jsme krátce blanšírovali v osolené vodě, přidáme vodu, sůl, bujón a dusíme asi čtvrt hodiny.

  • 2

    Pak zalijeme smetanou, přidáme mouku, kterou jsme si rozkvedlali v jejím zbytku, provaříme, dochutíme cukrem a citronem. Podáváme s vařeným vejcem a novými brambory ( můžeme přidat i kousek masa připraveného na minutkový způsob).

bramboryhovězí masokuřecí masoluštěninypřílohavepřové maso
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno