Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Domácí vepřovka


Suroviny

  • 1 kg hodně libového bůčku s kůží, nebo bůček napůl s pleckem
  • 1,9 dkg rychlosoli, nebo-li Pragandy !!! POZOR to jsou necelá 2 dkg!!!

Postup

  • 1

    Maso nakrájíme na kousky velké asi 1,5×1,5 cm, přimícháme sůl, kterou si PŘESNĚ navážíme !!!

  • 2

    Dobře propracujeme rukou a naplníme do skleniček. Otřeme okraj, dobře zavřeme a dáme vařit do vody (úplně potopené).
    První den vaříme od doby varu 2 hodiny. Do druhého dne necháme skleničky v hrnci.

  • 3

    Druhý den vaříme maso od doby varu jednu hodinu. Po mírném zchladnutí vody skleničky vyndáme a dáme je do sklepa, nebo do spíže.

pečivopomazánkavepřové masozavařenina
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno