Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Cikánský guláš


Suroviny

  • 600 g hovězí kližky
  • 4 cibule
  • 3 lžíce sádla
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžíce rajského protlaku
  • malá sklenička sterilovaných kapií
  • sůl
  • pepř
  • mletá paprika
  • kmín
  • hovězí vývar
  • chléb na zahuštění

Postup

  • 1

    Maso si nakrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme.

  • 2

    Na sádlo vložíme cibuli, kterou opečeme dotmava.

  • 3

    Přidáme maso, které necháme zatáhnout, protlak a papriku.

  • 4

    Přilijeme vývar a základ vydusíme do tuku.

  • 5

    Znovu podlijeme, přidáme ostatní koření a dusíme do měkka.

  • 6

    Přidáme sterilované kapie.

  • 7

    Na závěr zahustíme střídkou staršího chleba.

Houskové knedlíky

gulášhouskové knedlíkyhovězí masoknedlíkyomáčka
  • author Tomáš Mika
  • Doba přípravy: 1 hod
  • Doba vaření: 1 hod 30 min
  • Hotovo za: 2 hod 30 min
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno